Όλοι Αιγάλεω, όλοι μαζί (video)

Σε μια ζεστή, οικογενειακή και πάνω από όλα Αιγαλιώτικη βραδιά το City παρουσίασε τους παίκτες της νέας χρονιάς, τις νέες φανέλες της ομάδας, αλλά και τους χορηγούς του που βρίσκονται δίπλα του και το στηρίζουν οικονομικά σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της ιστορίας του… Τιμήθηκε ο Πάντος Τζανετάκος για την προσφορά του στους «κυανόλευκους», ενώ ανακοινώθηκε πως όλοι οι παίκτες είναι ασφαλισμένοι τη φετινή χρονιά, με τα έξοδα να καλύπτονται από τον αρχηγό της ομάδας.

  
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και παρά το γεγονός πως η ομάδα παραμένει ακέφαλη διοικητικά το Αιγάλεω φρόντισε να πραγματοποιήσει την παρουσίαση των αθλητών και των χορηγών του.

Παρουσία αρκετών φίλων των «κυανολεύκων» ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τάκης Μανδραφλής ξεκινώντας την εκδήλωση υπογράμμιζε «Αν κάποιος πριν έναν μήνα έλεγε πως σήμερα θα ήμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε την ομάδα και τους χορηγούς της θα τον περνούσαμε για τρελό. Βεβαίως δεν έχουμε βγει από την δύσκολη θέση που βρισκόμαστε αλλά με την βοήθεια όλων πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε».

Τιμή σε Τζανετάκο

Ο Πάντος Τζανετάκος εκτός από αρχηγός της ομάδας και την προσφορά του σε αγωνιστικό επίπεδο έχει στηρίξει τους «κυανόλευκους» όσο κανείς άλλος και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Ο αρχηγός της ομάδας έχοντας βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη εδώ και χρόνια φρόντισε να δώσει λύσεις όταν απουσίαζε ή ακόμη και όταν υπήρχε διοίκηση.

Ο Τάκης Μανδραφλής απέδωσε τιμητική πλακέτα στον Τζανετάκο για την προσφορά του στην ομάδα τονίζοντας «Ο Πάντος είναι παραπάνω Αιγάλεω και από εμένα που είμαι από την πόλη. Εκτός από την ποδοσφαιρική του αξία βοηθά και εκτός γηπέδου. Μόνο την περσινή χρονιά έβαλε 15.000 και φέτος έχει ήδη δώσει 4.000. Ο Τζανετάκος δεν παίρνει από το Αιγάλεω, αλλά δίνει. Και δίνει πολλά. Όπως με το να καλύψει ο ίδιος την ασφάλεια των παικτών τη φετινή χρονιά με ιδιωτική εταιρία. Οι παίκτες μας θα είναι ασφαλισμένοι για όλη την αγωνιστική περίοδο έπειτα από την προσφορά του Πάντου».

Ο ίδιος ο Τζανετάκος αναφερόμενος στην βράβευσή του υπογράμμισε «Το Αιγάλεω βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά αν υπάρχουν άνθρωποι που θα βοηθάνε την ομάδα τότε αυτή θα βρει τον δρόμο της. Όλοι μαζί θα πρέπει να στηρίξουν το Αιγάλεω για να ξαναπάει εκεί που του αξίζει και του αρμόζει».

Η παρουσίαση των παικτών

Μετά την βράβευση Τζανετάκου ο Τάκης Μανδραφλής παρουσίασε τους παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί ο Χρήστος Τάσσης με την πλειονότητά τους να είναι από το Αιγάλεω και να γνωρίζουν καλά το που βρίσκονται και ποια φανέλα φοράνε.
Στα ευχάριστα της παρουσίασης και η επισημοποίηση της επιστροφής του Ταμπάκη στην ομάδα. Μια προσθήκη που αναμένεται να δώσει τεράστια βοήθεια στον Τάση, αφού η αξία του Ταμπάκη είναι αδιαμφισβήτητη.

Αναφερόμενος στην φετινή χρονιά και το ρόστερ ο Μανδραφλής τόνισε «Όλοι ήμαστε μια οικογένεια. Όλα τα παιδιά παλεύουν για την ομάδα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Θέλουμε λίγο χρόνο προκειμένου να βρούμε τα πατήματά μας και να ανταπεξέλθουμε των δυσκολιών. Η φανέλα του Αιγάλεω είναι βαριά και γνωρίζουν πλέον όλοι τους πως για να την φοράνε πρέπει να είναι δυνατοί και με ψυχή».

Τη φετινή χρονιά το Αιγάλεω θα φορά εμφανίσεις της εταιρίας GINOVA με τον Νίκο Παπαδόπουλο να κάνει χορηγία τις δύο εμφανίσεις της ομάδα.

Κοντά και οι χορηγοί

Έπειτα από την παρουσίαση των παικτών πήραν σειρά οι χορηγοί της ομάδας. Μπορεί η παρουσίαση να μην είχε την λάμψη παλαιοτέρων ετών, ωστόσο είναι σημαντικό για το City πως ακόμη και στην δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας του μπορεί να βρίσκει υποστηρικτές και χορηγούς που συμβάλουν.

Την φετινή χρονιά δίπλα στο Αιγάλεω θα είναι ο κ. Παλτόγλου ο οποίος μέχρι στιγμής έχει προσφέρει ήδη 3.000 για αθλητικό υλικό και πληρωμές παικτών, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος όπως αναφέρθηκε την επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα του ελέγχου στα λογιστικά της ομάδας και αναμένεται να αναλάβει διοίκηση, ο κ. Μαξακούλης ο οποίος έχει αναλάβει τις μετακινήσεις της ομάδας, ενώ φέτος η ομάδα θα φορά εμφανίσεις της 

Μεγάλος χορηγός της ομάδας φέτος είναι η εταιρεία WURTH HELLAS, καθώς και τα αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων LABIKO, όπως και αρκετά καταστήματα του Αιγάλεω μεταξύ των οποίων η Ρακαδημία, το Ρακί αμάν μεζέ, το καφέ Opera Gala, το καφέ Άιγλη, το καφέ Άρωμα, το ξενοδοχείο Βαφειάδης, το κατάστημα Κατσαρός, οι μπαταρίες Κυριαζής, το Όπως παλιά (μεζεδοπωλείο), ενώ από την πλευρά του ο Στέλλιος Καλογερόπουλος προσέφερε το ιατρικό υλικό στην ομάδα.

Χαιρετισμό κατά την εκδήλωση απεύθυνε και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Τάκης Κατσικογιάννης ο οποίος τόνισε πως οι παλαίμαχοι όποτε τους ζητήθηκε η βοήθεια την έδωσα παρά το γεγονός πως δεν έχουν έσοδα και μεγάλο ταμείο, τόνισε πως στόχος των παλαιμάχων είναι να κρατάνε ζωντανή την ιστορία της ομάδας και ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά.

Προσφορά Cd

Στο Youtube έχει βγει εδώ και αρκετό καιρό. Οι περισσότεροι φίλοι τις ομάδας το έχουν ακούσει. Ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει πολλά hit. Ο λόγος για το τραγούδι του Γιώργου Γαλάνη, Αιγάλεω. Ένα τραγούδι που είναι αφιερωμένο στους «κυανόλευκους» και την ποδοσφαιρική ομάδα. 

Ο μουσικός παραγωγός και στιχουργός του τραγουδιού με συγκίνηση και βουρκωμένο πρόσωπο έπειτα από την απαγγελία των πρώτων στοίχων παρέδωσε στην ομάδα cd με το τραγούδι, ενώ σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής που συνεργάζεται θα αναλάβει την έκδοση 500 cd single προς την ομάδα με σκοπό αυτή να ορίσει μια τιμή και να πάρει τα έσοδα από τις πωλήσεις τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με…. Αιγαλιώτικη τρέλα και σύνθημα για την «κυανόλευκη» φανέλα που όλοι μας ελπίζουμε να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους και τη φετινή χρονιά.

VIDEO


ΦΩΤΟ