Ξεμούδιασαν

Την ευκαιρία να πατήσει γήπεδο και να δώσει μια γερή προπόνηση είχε το Σάββατο το Αιγάλεω. Οι "κυανόλευκοι" σε οικογενειακό διπλό έδειξαν σε καλή κατάσταση και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τη Δόξα Βύρωνα την Τετάρτη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μια πολύ καλή προπόνηση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Αιγάλεω με τους βασικούς "κίτρινοι" να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα να επικρατούν με 4-0 επί των "κόκκινων" και ο Χρήστος Τάσσης να μένει ικανοποιημένος από την απόδοσή τους.

Ο βασικοί με δύο γκολ του Κώτση προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, ενώ παρά τις αλλαγές που έγιναν στην ανάπαυλα, η εικόνα το οικογενειακού διπλού δεν άλλαξε αφού το τελικό σκορ πήγε στο 4-0 με τους πρώτους να δημιουργούν ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Το Αιγάλεω μετά το «ξεμούδιασμα» του Σαββάτου επικεντρώνει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Τετάρτης όπου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής υποδέχεται στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» την Δόξα Βύρωνα έχοντας στόχο τη νίκη που θα το φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παρά το εργάσιμο της ημέρας οι φίλοι του Αιγάλεω ετοιμάζουν για μια ακόμη φορά να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν τους παίκτες σε ένα παιχνίδι που έχει την δική του προϊστορία και παράδοση…