(Χ)...άθηκε στην Ηλιούπολη

Την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα είχε το Αιγάλεω αφού το 1-1 στην Ηλιούπολη κόντρα στην ΔΙΑΝΑ του κόστισε δύο βαθμούς και την 2η νίκη του… Κακή εμφάνιση από τους «κυανόλευκους» που έδειξαν να έχουν πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους αλλά και χωρίς πλάνο στο γήπεδο…


Σε ένα παιχνίδι που φαινομενικά ήταν εύκολο και θα μπορούσε  να πάρει το τρίποντο, το Αιγάλεω κατάφερε να μείνει στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στην ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης και να έχει γρήγορα τις πρώτες της απώλειες βαθμών.

Οι «κυανόλευκοι» παρά την δυναμική του κόσμου που βρέθηκε στα… νταμάρια, δεν έδειξαν να είναι σε καλή μέρα.

Το γρήγορο γκολ του Σταύρου στο 18ο λεπτό αντί να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και να απλοποιήσει το έργο του City δεν στάθηκε αρκετό αφού η απάντηση του Παρασκευόπουλου στο 28 με την σέντρα σουτ έφερε την ισοφάριση έπειτα από την λάθος εκτίμηση του Τσαϊλάκη.

Παρά την κατοχή της μπάλας το Αιγάλεω έδειξε να μην έχει το καθαρό μυαλό προκειμένου να σπάσει την πολύ καλή άμυνα της Ηλιούπολης η οποία απείλησε εκ νέου στο 30 με την κεφαλιά του Απέργη να περνά λίγο έξω από το τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αιγάλεω φάνηκε να μην έχουν κανένα πλάνο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους με τις μακρινές μπαλιές να μην βρίσκουν στόχο και βεβαίως να μην ανησυχούν τους αμυντικούς των «ερυθρολεύκων».

Ανούσιο παιχνίδι κατοχής για το Αιγάλεω που δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων.

Οι αλλαγές που έκανε ο Χρήστος Τάσσης δεν βοήθησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και η απόδοση τόσο του Τσαρκάνι, όσο και του Λαμπρογιώργου κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Η εικόνα του Αιγάλεω στο γήπεδο της Ηλιούπολης ήταν αποκαρδιωτική και αν η ομάδα θέλει να έχει στόχο την άνοδο θα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της….

ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης : Μενούνος, Νίκολι, Παρασκευόπουλος, Μπέλερης, Απέργης Δ, Δημογιάννης, Καλουδιώτης, Χούδρας (81΄Φραγκάκος), Σταθακόπουλος (59΄ Απέργης), Μπαλαφούτης (88΄ Γκίκας), Χατζηστεφάνου.

Αιγάλεω (Τάσσης): Τσαϊλάκης, Ναυπλιώτης, Τζαφεράκος, Παπαθανασίου, Κούνου, Κωνσταντόπουλος Π., Κώτση, Κωνσταντόπουλος Κ, Κοντιζάς (70΄ Τσαρκάνι), Τζανετάκος (59΄  Λαμπρογιώργος), Σταύρου (81΄ Τζωρτζάτος).