Τον ντέρμπι στο «Πάμε Μπάλα»

Το παιχνίδι με την Δόξα Βύρωνα ξεκίνησε από το απόγευμα της Τρίτης σε τηλεοπτικό γήπεδο καθώς ο αρχηγός του Αιγάλεω Πάντος Τζανετάκος «κοντραρίστηκε» με τον Στέφανο Τζανετή στον… «αέρα» του καναλιού 9 και της εκπομπής «Πάμε Μπάλα».


Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μεταξύ Αιγάλεω και Δόξας Βύρωνα έχει την δική του προϊστορία και μάλιστα λίγες ώρες πριν την σέντρα στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» οι δύο αρχηγοί των ομάδων έδωσαν το παρών στο στούντιο του καναλιού 9 και μίλησαν στον Γιάννη Μαυρόπουλο για τον μεγάλο αγώνα.

Σε ένα φιλικό περιβάλλον και σε…. χαλαρούς ρυθμούς οι δύο παίκτες φρόντισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και μακριά από κουβέντες εντυπωσιασμού μίλησαν για την αναμέτρηση που αναμένεται να παρακολουθήσει αρκετός κόσμος.

Ο Πάντος Τζανετάκος αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια που κάνει το Αιγάλεω και δήλωσε αισιόδοξος πως οι «κυανόλευκοι» θα κατακτήσουν το τρίποντο.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Τζανετής τόνισε πως η Δόξα Βύρωνα θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αμφότεροι έδωσαν ραντεβού για το γήπεδο το απόγευμα της Τετάρτης….