Του έλλειπε το γκολ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του Αιγάλεω με την Δόξα Βύρωνα κατά την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με το City να πληρώνει την αστοχία του στην τελική προσπάθεια… Δοκάρι στο 13ο λεπτό είχε το Αιγάλεω με τον Κώτση. Καλύτερος παίκτης της Δόξας ο τερματοφύλακας της Μουκέας.

Δύο ακόμη υπερπολύτιμους βαθμούς πέταξε το Αιγάλεω κατά την 3η αγωνιστική καθώς απέναντι σε μια μέτρια ομάδα που κοίταξε να μην δεχθεί γκολ έδειξε να «βραχυκυκλώνει» χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.

Οι παίκτες του Αιγάλεω αν και είχαν πάθος και διάθεση για τη νίκη δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο αφού τους έλλειπε η τελική προσπάθεια και οι πολλές ατομικές ενέργειες δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Παράλληλα το Αιγάλεω στάθηκε και άτυχο καθώς στο 13ο λεπτό θα μπορούσε να είχε πετύχει το γκολ που θα του χάριζε τη νίκη αλλά ο Τσανετάκος από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι…

Σε γενικές γραμμές οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι από την Δόξα Βύρωνα, είχαν την κατοχή της μπάλας και έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Αυτό όμως δεν αρκούσε για να κερδίσουν αφού όπως είπαμε δεν είχαν το γκολ που θα έκανε την διαφορά από μια ομάδα που παρατάχθηκε για να μην χάσει.

Στο 13ο λεπτό το Αιγάλεω έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει το γκολ αφού αρχικά ο Τζανετάκος έκανε το πλασέ ο Μουκέας απομάκρυνε την μπάλα η οποία έφθασε στον Κοντιζά που δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ όπως ήθελε… Έπειτα από αναστάτωση της άμυνας η μπάλα έφθασε στον Κώτση που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60ο λεπτό το Αιγάλεω έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Τσαρκάνι να κάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση ωστόσο ο Μουκέας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ…

Η Δόξα Βύρωνα στην μοναδική της ευκαιρία θα μπορούσε να πάρει τη νίκη όταν στο 79 ο Ταμπουράκης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσαϊλακη όμως ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω μπλόκαρε την μπάλα κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν για το City όταν στο 83 ο Τσαρκάνι με όμορφη ατομική ενέργεια έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή όμως ο Μουκέας με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ…

Κακή η διαιτησία του Καλογερόπουλου ο οποίος έκανε πολλά λάθη, έδειξε υπέρμετρο ζήλο στις κάρτες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι κράτησε μόλις ένα λεπτό καθυστέρηση όταν υπήρχαν δύο τουλάχιστον διακοπές και 4 αλλαγές.

Αιγάλεω (Τάσσης) : Τσαϊλάκης, Ναυπλιώτης, Τζαφεράκος, Παπαθανασιού, Κούνου, Κωνσταντόπουλος Π, Κώτση, Κωνσταντόπουλος Κ, Κοντιζάς, Τζανετάκος, Σταύρου.

Δόξα Βύρωνα : Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Ψωμάς, Τζανετής, Τσακιράκης, Ρόγκας, Τσοπανάκος, Γκουντελίτσας, Βασιλόγιαννης, Λέσι, Κάϊδος.