Αιγάλεω έτοιμο για…. νίκη



Αισιοδοξία και καλό κλίμα επικρατεί στο Αιγάλεω ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Διάνα Ηλιούπολης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην κυανόλευκη αποστολή οι Τζωρτζάτος και Κώτση που επιστρέφουν, εκτός ο Χιότογλου.


Με στόχο να πάρει την δεύτερη νίκη της φετινής χρονιάς θα πάει στην Ηλιούπολη το Αιγάλεω.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο καλό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και απέναντι στην Διάνα Ηλιούπολης να πάρουν τους βαθμούς της νίκης και να επικεντρωθούν στο επόμενο ντέρμπι με την Δόξα Βύρωνα στο Αιγάλεω.

Η προετοιμασία της ομάδα κύλησε ομαλά με τον Χρήστο Τάσση να είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση των παικτών του καθώς υπολογίζει για την Κυριακή τόσο τον Τζωρτζάτο, όσο και τον Ηλία Κώτση.

Αμφότεροι δεν αγωνίστηκα την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο τώρα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν το City να πετύχει τον στόχο του.

Αντίθετα ο Χιότογλου συνεχίζει να βρίσκεται στον πίνακα των τραυματισμένων και έτσι για δέυτερο συνεχόμενο αγώνα θα βρίσκεται εκτός αποστολής.

Χαλάρωμα στο «ρακί αμάν μεζέ»

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και μάλιστα την Παρασκευή το απόγευμα παίκτες, τεχνική ηγεσία και Τάκης Μανδραφλής είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν μαζί και να τα πούνε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς έπειτα από πρόσκληση που δέχθηκαν από τον φίλαθλο του Αιγάλεω και ιδιοκτήτη του «Ρακή Αμάν μεζέ».

Για αρκετή ώρα οι παίκτες σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα απόλαυσαν εκλεκτούς μεζέδες του μαγαζιού και να πέρασαν όμορφες στιγμές…

Δυναμικό παρών στην Ηλιούπολη

Στο παιχνίδι της Κυριακής στην Ηλιούπολη το παρών αναμένεται να δώσουν και οι φίλαθλοι της ομάδας.  Ήδη αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να ενισχύσουν το Αιγάλεω στην αναμέτρηση της Ηλιούπολης και έτσι είναι σίγουρο πως το City θα έχει την δική του εξέδρα στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.