Κόντρα σε Θεούς, Αγίους και… δαίμονες

Η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Α Αθηνών άνοιξε εχθές και συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα (16:30) στα γήπεδα της κατηγορίας, με το Αιγάλεω να υποδέχεται στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» τον Άγιο Ιερόθεο έχοντας στόχο τη νίκη και το τρίποντο που θα του δώσει ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια…

Σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο το Αιγάλεω ξεκινά κόντρα σε όλους…. Κόντρα σε θεούς και… δαίμονες, αλλά και κόντρα σε Αγίους που μόνο «Άγιοι» δεν είναι.

Η προϊστορία απέναντι στον  Άγιο Ιερόθεο είναι γνωστή σε όλους στο Αιγάλεω και ήδη οι… περίεργοι Περιστεριώτες προσπαθούν με το «καλημέρα» να δημιουργήσουν πρόβλημα και αρνητικό κλίμα στην αναμέτρηση «καταγγέλλοντας» στην ΕΠΣ Αθηνών πως δέχθηκαν «επίσκεψη» στα γραφεία τους από οπαδούς του Αιγάλεω.

Άγιος (Ιερόθεος) που δεν σε αφήνει να…. αγιάσεις. Ωστόσο κανείς φίλαθλος που θα βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή δεν πρέπει να «τσιμπήσει» στα όσα λένε τα… «γειτονάκια» μας.

Το ζητούμενο σήμερα είναι το τρίποντο και μόνο και οι «κυανόλευκοι» να ξεκινήσουν με νίκη και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.

Μπορεί να είναι κατάντια και προσβολή για την βαριά και πολυετή ιστορία του Αιγάλεω η συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ωστόσο άπαντες θα πρέπει να βοηθήσουν προκειμένου να τελειώσει γρήγορα αυτό και το City να εξασφαλίσει την άνοδο.

Σε ένα πρωτάθλημα που το Αιγάλεω θα είναι κόντρα σε όλους… Εκτός από τους Αγίους, η ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τους δαίμονες. Αυτούς με τα μαύρα, τα κίτρινα, ή τα κόκκινα φανελάκια.

Αυτούς που ως άλλοι αρχοντοτσιφλικάδες προκαλούν, ανοίγουν προκλητικά συζητήσεις με παίκτες, προπονητές και πολλές φορές φέρνουν τους φιλάθλους σε… οριακά σημεία.

Ελπίζουμε να βρούμε μπροστά μας όσο το δυνατόν λιγότερους τέτοιους δαίμονες και να φροντίσουμε να μην τους δώσουμε το δικαίωμα για πολλά-πολλά.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα τώρα ο Χρήστος Τάσσης για την αναμέτρηση με τον Άγιο Ιερόθεο δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ηλία Κώτση καθώς η διαδικασία ελληνοποίησης του καθυστέρησε την επανέκδοση του δελτίου του.

Διαιτητές του αγώνα ορίσθηκαν οι Παπαγεωργίου, Αργυρός και Δανέζης.

Αποτελέσματα- πρόγραμμα Β Ομίλου

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/09
ΚΟΛΩΝΟΣ – ΠΕΥΚΗ                                             0-0
ΠΑΟ ΡΟΥΦ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ                    0-1
ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ          0-2
ΑΚΑΔΗΜΟΣ – ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ               0-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/09
16:30 ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ
16:30 ΙΑΣΩΝ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
16:30 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ
16:30 ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ