Νίκησε άγχος και....Άγιο Ιερόθεο

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα το Αιγάλεω επικρατόντας με 3-0 τον Άγιο Ιερόθεο. Κωνσταντόπουλος, Σταύρου και Κοντιζάς τα τέρματα για το city που έδειξε αρκετά αγχομένο στο πρώτο ημίχρονο.


Παρά τις απουσίες των Χιότογλου, Τζωρτζάτου και Κώτση, αλλα και το άγχος της πρεμιέρας το Αιγάλεω επικράτησε με 3-0 του Άγιου Ιερόθεου κ κατέκτησε το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς.

Σε ένα μέτριο κ νεύρικο παιχνίδι το City πήρε το ζητούμενο αποτέλεσμα και κοιτά με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι "κυανόλευκοι" είχαν τον έλεγχο του αγώνα απο τα πρώτα λεπτά και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα που όμως κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το 0-0.

Ωστόσο στην αρχή της επανάληψης το καταπληκτικό γκολ φαουλ του Παναγιώτη Κωνσταντόπουλου έφερε το 1-0 αποβάλοντας κάθε άγχος που υπήρχε.

Το 2-0 σημείωσε στο 80 ο Σταύρου κλειδώνοντας τη νίκη, ενω λίγο αργότερα ο Κοντιζάς διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Τασσης): Τσαιλάκης,Ναυπλιώτης, Τζαφεράκος, Κωνσταντόπουλος Π,  Κουνού, Κωνσταντόπουλος Κ (90 Πλακαλι), Παπαθανασίου, Κοντιζάς, Σταύρου, Τσαρκανι (76 Λαμπρογιώργος), Τζανετάκος (85 Ευθυμιόπουλος).