Ανακοίνωση Λέσχης Φίλων Αιγάλεω

Ανακοίνωση για τα επεισόδια που έγιναν στην Κρήτη και είχαν αποτέλεσμα να βρίσκετε σε κρίσιμη κατάσταση ένας φίλαθλος του Εθνικού εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω ΘΥΡΑ 12.


Τα όσα διαδραματίστηκαν στη Νέα Αλικαρνασσό δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από την Λέσχη Φίλων Αιγάλεω ΘΥΡΑ 12…

Μάλιστα πέρσι κάτι ανάλογο πήγε να διαδραματιστεί και στο Παγκρήτιο όταν φίλοι του City πήγαν να δούνε τον αγώνα με τον Ηρόδοτο και λίγο έλλειψε να δεχθούν επίθεση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΘΥΡΑ 12

«Η Λέσχη Φίλων Αιγάλεω Θύρα 12 με αφορμή τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού καταδικάζει την εγκληματική επίθεση που δέχθηκαν οι φίλαθλοι του Εθνικού με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Για μια ακόμη φορά το γήπεδο αντί να είναι τόπος διασκέδασης για όλους τους φιλάθλους, μετατρέπεται σε «αρένα», όπου ανεγκέφαλοι οπαδοί επιβάλλουν τον «νόμο της ζούγκλας».

Ευχόμαστε στον 46χρονο φίλο του Εθνικού να βγει νικητής στην μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή και να επιστρέψει δυνατός δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Παράλληλα απαιτούμε από την Πολιτεία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να εντοπίσει τους υπαίτιους των επεισοδίων προκειμένου αυτοί να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Επιτέλους στα γήπεδα θα πρέπει να επιστρέψουν τόσο οι οικογένειες, όσο και οι υγιείς φίλαθλοι και οι Κυριακές να αποτελούν πλέον ημέρες γιορτής για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ»


ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΘΥΡΑ 12