Θετικές εντυπώσεις

Θετικές εντυπώσεις άφησε το Αιγάλεω στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Πειραιά. Οι «κυανόλευκοι» με γκολ του Κοντιζά επικράτησαν 1-0 των «πράσινων», είχαν δοκάρι με τον Τζαρκάνι και γενικά έδειξαν μια πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά.


Την καλύτερη εμφάνιση στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έδωσε πραγματοποίησε το Αιγάλεω κόντρα στην Δόξα Πειραιά.

Στο γήπεδο του Κορυδαλλού, το City παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις, δείχνοντας πως μέρα με τη μέρα οι παίκτες αποκτούν την απαραίτητη συνοχή στο παιχνίδι τους….

Απέναντι στην Δόξα Πειραιά που αγωνίζεται στην Α ΕΠΣ Πειραιά, το Αιγάλεω έβγαλε πολύ καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση, προσπάθησε να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και αν ήταν πιο προσεκτικό στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα το Αιγάλεω απέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε με τα σουτ του Κοντιζά, Τσαρκάνι και Ναυπλιώτη.

Η Δόξα Πειραιά στο 13ο λεπτό είχε δοκάρι έπειτα από λάθος γύρισμα της μπάλας από τον Παπαθανασίου, ωστόσο το City τρία λεπτά αργότερα απάντησε με τον ίδιο τρόπο όταν ο Τσαρκάνι έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 28 ο Κοντιζάς έπειτα από κάθετη μπαλιά του Τσαρκάνι βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακας της Δόξας τσίμπησε την μπάλα αλλά αυτή πέρασε κόρνερ.

Η πίεση του Αιγάλεω καρποφόρησε στο 43ο λεπτό όταν ο Κοντιζάς έγινε αποδέκτης της μπάλας στην μεγάλη περιοχή και με εύστοχο πλασέ πέτυχε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους γηπεδούχους να παίζουν δυνατά και να υπάρχουν αρκετές κόντρες μεταξύ των παικτών.

Παρά τις αρκετές αλλαγές που έκανε ο Τάσσης το Αιγάλεω θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ και να κλειδώσει το αποτέλεσμα.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 53 με τον Σταύρου να δέχεται την ασίστ από τον Τσαρκάνι αλλά να μην μπορεί να πετύχει το γκολ, ενώ ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία έχασε ο Κώτση στο 73 όταν έφυγε μόνος του από τα δεξιά αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα…  

Στο φιλικό δοκιμάσθηκε ο νεαρός Δήμος Γεωργόπουλος που πήρε την θέση του Παπαθανασίου στο δεύτερο ημίχρονο. Ο 23χρονος αμυντικός την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Γ Εθνική και τον 1ο Όμιλο με τον Έβρο Σουφλίου όπου είχε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί και στον ΑΟ Χαλκίδας στην Δ Εθνική.  

Επόμενο φιλικό του Αιγάλεω είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 17:30 κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Από σήμερα αναμένεται να ενσωματωθούν στην ομάδα τόσο ο Φάνης Λαμπρογιώργος, όσο και ο Καμερουνέζος αμυντικός χαφ Νούκου…


ΑΙΓΑΛΕΩ (Χ. Τάσσης) : Τσαϊλάκης (60 Ντόνι), Ναυπλιώτης (70 Μπαντάς), Κωνσταντόπουλος (55 Τζαφεράκος), Χιότογλου, Τζωρτζάτος (65 Πλακάλι), Σταύρου (65 Ευθυμιόπουλος), Τζανετάκος, Παπαθανασίου (45 Γεωργόπουλος), Κοντιζάς (75 Ασημακούλας), Τσαρκάνι, Κώτση (80 Λαδένογλου).