Παρέμεινε «ζωντανό»

Έστω και στις καθυστερήσεις το Αιγάλεω κατάφερε να μείνει ζωντανό και να ελπίζει. Τα χρήματα για την πληρωμή του προστίμου, των Δελτίων των παικτών αλλά και την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών κατατέθηκαν την τελευταία στιγμή και έτσι οι «κυανόλευκοι» γλύτωσαν τα χειρότερα.


Μπορεί να έφθασε λίγο πριν το φάσμα της διάλυσης και την συμμετοχή του στην Β κατηγορία Αθηνών, ωστόσο στο τέλος βρέθηκε η λύση αφού κατατέθηκαν στην ΕΠΟ τα 4.200 ευρώ που έπρεπε, προκειμένου το City να πάρει το «πράσινο φως» από την Ομοσπονδία.

Το παραπάνω ποσό κατατέθηκε από τον Πάντο Τζανετάκο και με την οικονομική βοήθεια του Γιώργου Γιανναράκή, καθώς δεν ευοδώθηκαν και οι τελευταίες επαφές που ξεκίνησαν την Πέμπτη το βράδυ με επιχειρηματία που είχε εκφράσει ενδιαφέρον.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα για το διοικητικό θέμα της ομάδας και το πως θα κινηθεί την φετινή χρονιά η ομάδα που στόχο θα έχει να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Γ Εθνική. 

Αποκτήθηκαν Λαμπρογιώργος-Νούκου

Την ίδια ώρα το Αιγάλεω θέλοντας να ενισχυθεί και να καλύψει τα κενά που έχει στο ρόστερ του απέκτησε τον έμπειρο 35χρονο επιθετικό Φάνη Λαμπρογιώργο, καθώς και τον Καμερουνέζο αμυντικό χαφ Νούκου.