Τάσσης, ανανεώσεις και... Επιτροπές μεταγραφών


Την πρόσληψη του Χρήστου Τάσση στην θέση του προπονητή για την ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά και την παραμονή των Κουρεπίνη, Ρόππα, Ναυπλιώτη, Κοντιζά, Ταμπάκη, Στριμμένου, Παπουτσή, Τουρνά, Σταύρου, Κουμπούλη, Παυλίδη και Τζανετάκου.


Υπο την τεχνική ηγεσία του Χρήστου Τάσση θα πορευθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α ΕΠΣ Αθηνών το Αιγάλεω έπειτα από την πρόσληψή του που ανακοίνωσε η διοίκηση του City.

Την ίδια ώρα οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν και τα ονόματα των παικτών που θα παραμείνουν στην ομάδα έπειτα από την θετική εισήγηση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάκη Μανδραφλή και την σύμφωνη γνώμη του Χρήστου Τάσση.

Ο βασικός κορμός του Αιγάλεω παραμένει και τη νέα χρονιά στην ομάδα και την ίδια ώρα η Επιτροπή Μεταγραφών υπό την εποπτεία του Αλέξη Κούγια θα προχωρήσει στις προσθήκες με την απόκτηση έμπειρων όσο και φερέλπιδων παικτών όπου στόχο θα έχουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στην Γ Εθνική.

Όσον αφορά τις Ακαδημίες του Αιγάλεω υπεύθυνος ορίσθηκε ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι συνεργάτες του, ενώ αποφασίσθηκε να κληθεί ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γιανναράκης και οι Τσιαμπουρής, Τζανετάκος προκειμένου να δώσουν οικονομικά στοιχεία για την περσινή χρονιά.

Τέλος συστάθηκε και Επιτροπή Μεταγραφών για το μπάσκετ προκειμένου να προχωρήσει στον σχεδιασμό της ομάδας με τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν.

Ωστόσο απορροίας άξιο είναι η ώρα που εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση του Αιγάλεω καθώς το Site μας την «αλίευσε» λίγο μετά τις 02:00 τα μεσάνυχτα έπειτα από ποστάρισμά της στο Facebook από μέλος της διοίκησης…

Μάλλον για να έχουμε την σχετική ενημέρωση θα πρέπει να… ξενυχτάμε αρκετά και να ψάχνουμε αρκετά καλά στο ίντερνετ μιας και η ομάδα δεν δείχνει να φροντίζει να μην μας αποστέλλει απευθείας τις ανακοινώσεις της με e-mail

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο

«Συνήλθε το Δ.Σ. σύσσωμο την 3/7/14 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 μμ και έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Προσέλαβε ως προπονητή της Ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου η οποία θα αγωνισθεί στην Α' Κατηγορία Αθηνών τον καταξιωμένο Αιγαλεώτη προπονητή κ. ΤΑΣΣΗ ΧΡΗΣΤΟ.

2) Μετά από εισήγηση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. ΜΑΝΔΡΑΦΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και με την σύμφωνη γνώμη του προπονητού κ. ΤΑΣΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ αποφασίστηκε να μείνουν στο Ρόστερ της ομάδας οι κάτωθι ποδοσφαιριστές:
ΚΟΥΡΕΜΠΙΝΗΣ, ΡΟΠΠΑΣ, ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΤΙΖΑΣ, ΤΑΜΠΑΚΗΣ, ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΤΟΥΡΝΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ.

3) Το Δ.Σ. αποφάσισε να συσταθεί επιτροπή μεταγραφών ποδοσφαίρου αποτελούμενοι από τον Πρόεδρο κ. ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ τον Γενικό Αρχηγό κ. ΜΑΝΔΡΑΦΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ τον προπονητή κ. ΤΑΣΣΗ ΧΡΗΣΤΟ και τους κυρίους ΣΑΓΙΑΚΟ ΚΟΥΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ και ΧΑΝΙΩΤΗ ΓΙΩΡΓΟ,
η οποία της επόμενες ημέρες θα κινηθεί για την απόκτηση έμπειρων φερέλπιδων ποδοσφαιριστών με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας.

4) Με απόφαση του Δ.Σ. ορίστηκε ως υπεύθυνος των ακαδημιών ποδοσφαίρου ο παλαιός διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Κωνσταντόπουλος Γεώργιος και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι συνεργάτες του.

5) Το Δ.Σ. αποφάσισε όπως καλέσει τον Πρώην Πρόεδρο του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.
κον ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και τους κυρίους ΤΣΙΑΜΠΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ οι οποίοι υπήρξαν και χρηματοδότες της ομάδας μας κατά την περίοδο 2013-14 για να ενημερωθεί για τις οικονομικές εκκρεμότητες και τις οικονομικές συμφωνίες της περιόδου 2013-14.

6) Το Δ.Σ. αποφάσισε όπως την επιτροπή μεταγραφών του μπάσκετ την αποτελέσουν ο Πρόεδρος ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΗΣ οι αντιπρόεδροι: ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ο κ. ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ»

Για το Δ.Σ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΗΣ