Ενημέρωση μέσω....Πατρών

Μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο Αιγάλεω και την απόφαση του κόσμου οι «κυανόλευκοι» να παίζουν στην ΕΠΣ Αθηνών, οι παράγοντες του Ερασιτέχνη Αιγάλεω ακόμη και τώρα δεν έχουν δηλώσει τα πλάνα τους για την επόμενη μέρα… Μάλιστα ότι εξελίξεις υπάρχουν οι φίλοι του City τις μαθαίνουν μέσω…. Πάτρας και ανακοίνωσης της Παναχαϊκής 2005, κάτι που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη σε όλους…


Η διοίκηση Κούγια στο Αιγάλεω ξεκίνησε ήδη με πολλά ερωτηματικά την θητεία της και το κακό είναι πως όποιες εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν οι φίλοι του City τα μαθαίνουν και μαθαίνουμε μέσω…. Πάτρας.

Εκεί όπου ο πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω, είναι ιδιοκτήτης και της ΠΑΕ Παναχαϊκής 2005 (με το ΑΦΜ του Πατραϊκού) που έχει έδρα την Αχαϊκή πόλη και που προσπάθησε να την μεταφέρει στην Αθήνα σε μια άτυπη συγχώνευση με μετονομασία μέσω χορηγίας.

Μια ομάδα που θα αγωνιζόταν στην Football League στο Αιγάλεω έπειτα από μετακόμιση και μετονομασία της που όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Κούγιας στο Radiogama.gr θα ονομαζόταν Ακαδημία Αιγάλεω…

Ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας μέσω Δελτίου Τύπου της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ 2005 ανακοίνωσε πως κάτι τέτοιο δεν θα προχωρήσει τελικά και η ομάδα της Football League θα αγωνιστεί στην Πάτρα…

Σύμφωνα με τα τελευταία επεισόδια στο σίριαλ Κούγια στο Αιγάλεω όλα δείχνουν πως η ενασχόλησή του με τους «κυναόλευκους» έγινε για να πιέσει και μόνο καταστάσεις στην Πάτρα…

Πράγμα που ξεκίνησε από την Ανοικτή Γενική Συνέλευση του ΑΟ Αιγάλεω στις 12 Ιουνίου όταν ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε πρόταση και μετά την απέσυρε, ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα στην Πάτρα έδινε συνέντευξη τύπου για το θέμα της Παναχαϊκής!!! Εκεί όπου τους ενημέρωσε πως σκοπεύει να πάει στο Αιγάλεω ή την Καλαμάτα.

Σήμερα Πέμπτη 3 Ιουλίου με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Παναχαϊκή 2005 και ο ιδιοκτήτης της Αλέξης Κούγιας που είναι και πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω δηλώνει πως αλλάζει απόφαση για την μετακόμιση της ΠΑΕ στο Αιγάλεω και ουσιαστικά δίνει τελεσίγραφο στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή να συμφωνήσει στο γηπεδικό μέχρι την Γενική της Συνέλευση στις 10 Ιουλίου.

Και εν μέσω όλων αυτών το Αιγάλεω…  Που μετατράπηκε ως άλλο Δούρειο Ίππο προκειμένου ο Αλέξη Κούγιας να πετύχει τους επιχειρηματικούς τους στόχους στην Πάτρα και να διεκδικήσει περισσότερα οφέλη στο γηπεδικό θέμα.


Οι μέρες περνάνε και άπαντες περιμένουν τον πρόεδρο του ΑΟ Αιγάλεω να βρει χρόνο και να ασχοληθεί και με τα θέματα του ΑΟ Αιγάλεω και όχι της κάθε Ακαδημίας Αιγάλεω ή Παναχαϊκής 2005.