Πλήρωσε τα λάθη του

Την ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο Πειραιά γνώρισε το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» κατά το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του. Ικανοποιητικό το City στο πρώτο ημίχρονο, κακό στο δεύτερο που προδόθηκε από δικά του λάθη.


Ένα ημίχρονο άντεξε το Αιγάλεω κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά που έδειξε να έχει περισσότερες αντοχές, καλύτερη φυσική κατάσταση και να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής την επόμενη Κυριακή.

Το Αιγάλεω από την πλευρά του όσο είχε δυνάμεις και αντοχές ήταν απόλυτα ανταγωνιστικό απέναντι στους «ερυθρόλευκους» και στο πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο του αγώνα και πίεσε για το γκολ.

Οι «κυανόλευκοι» πιέζοντας ψιλά στο γήπεδο τους φιλοξενούμενους κατάφεραν να αποκτήσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στο αντίπαλο τέρμα.

Στο 32ο λεπτό ο Τσαρκάνι μπήκε από τα δεξιά στην μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε σε κόρνερ έπειτα από την επέμβαση του τερματοφύλακα.

Τρία λεπτά αργότερα το Αιγάλεω έχασε νέα ευκαιρία για να πετύχει το γκολ όταν ο Τσαρκάνι έκλεψε την μπάλα λίγο πάνω από το κέντρο έβγαλε την μπαλιά στο Κώτση το σουτ του οποίου σταμάτησε στον πορτιέρο του Ατρόμητου Πειραιά.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι «κυανόλευκοι» ξαναβγήκαν μπροστά, ο Σταύρου έκανε το γέμισμα από τα δεξιά η μπάλα έφθασε στον Κοντιζά που έπιασε το σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, ωστόσο η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Ατρόμητου.

Λάθη και κατάρρευση στην επανάληψη

Στο Β ημίχρονο η εικόνα του Αιγάλεω ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη αφού τα δύο γρήγορα λάθη που έκανε είχαν ως συνέπεια να δεχθεί δυο γκολ.

Στο 50ο λεπτό ο Γεωργόπουλος έκανε λάθος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, ο Παναγιωτόπουλος πήρε την ασίστ και δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει τον Τσαϊλάκη για να κάνει το 1-0.

Στο 57ο λεπτό, νέο λάθος της άμυνας του Αιγάλεω, ασυνεννοησία στο ποιος θα απομακρύνει την μπάλα και ο Ράπτης από κοντά πέτυχε το 2-0.

Στην συνέχεια του αγώνα οι παίκτες του Αιγάλεω έκαναν συνεχόμενα λάθη, πουλούσαν εύκολα την μπάλα και ο Ατρόμητος ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού. Μια εικόνα που προβλημάτισε, αφού ακόμη και στις εύκολες μπαλιές οι παίκτες του City δεν βρισκόταν στο γήπεδο.