Χαμόγελα χαράς για Δημήτρη Παπαϊωνάνου (VIDEO)


Παρουσία του Δημήτρη Παπαϊωάννου που ήρθε με ειδικό όχημα της Αρωγής από την Λάρισα και συνάντησε φίλους και πρώην συμπαίκτες πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της μικτής ομάδας Παλαιμάχων του Αιγάλεω-Ατρόμητου και των Παλαιμάχων του Εθνικού…



Παρά τις δύσκολες μέρες που πέρασε το καλοκαίρι με το πρόβλημα υγείας του ο Δημήτρης Παπαϊωάννου δεν μπορούσε να απουσιάζει από το φιλικό που φιλοξενήθηκε στο ΕΑΚ του Αιγάλεω.

Η παρουσία του Παπαϊωάννου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα προκάλεσε συγκίνηση αλλά και χαρά σε όλους τους παλαίμαχους και φίλους του Αιγάλεω που είδαν το «Παπί» χαμογελαστό ξανά κοντά τους.

Ο πρώην παίκτης και προπονητής Ακαδημιών του Αιγάλεω, συνοδευόμενος από την κόρη του και τους δικούς του ανθρώπους, δέχθηκε τα φιλιά και τις ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή του στα γήπεδα….

Μεγάλες μορφές της ιστορίας του Αιγάλεω, του Εθνικού και του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Κατσικογιάννης, ο Τσαλαμάγκας, ο Μπονόβας, ο Τσιαμπουρής, ο Σάμιος, ο Λαγκαδίτης πήραν θέση στο γήπεδο, ενώ το παρόν στις εξέδρες του γηπέδου έδωσαν παλιές δόξες του ποδοσφαίρου όπως ο Μανδραφλής, ο Εξωμανίδης, ο Μαρκόπουλος, ο Κωνσταντόπουλος και αρκετοί ακόμη.

Όλοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Δημήτρη Παπαϊωάννου που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει έδειξε δυνατός, αισιόδοξος και "μαχητής". Όπως τον ξέρουμε όλοι μας. 

Για την ιστορία οι Παλαίμαχοι του Εθνικού επικράτησαν με 3-1 έχοντας σκόρερ τον Μέλλο που σημείωσε δυο γκολ (16΄ και 27΄) και τον Χαραλαμπόπουλο (21΄), ενώ από πλευράς Αιγάλεω σκόραρε ο Τσιαμπουρής (53΄).

Πριν το αγώνα πραγματοποιήθηκαν και τιμητικές βραβεύσεις. Δια χειρός Τσαλαμάγκα τιμήθηκε με μετάλλιο για την πολυετή προσφορά του στα γήπεδα ο πιο πιστός φίλος του Εθνικού και του Ελληνικού ποδοσφαίρου Γιάννης Μαντζουράνης, ενώ τιμήθηκαν και οι χορηγοί του αγώνα Αλεξανδρίδης και Αμάραντος.

ΜΙΚΤΗ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (προπονητής Χρήστος Καλογήρου): Βακράς, Μισαηλίδης, Μπονόβας, Νταγκίνης, Συνοδινός, Σάμιος, Καλογερόπουλος, Τεργιάκης, Σταυρόπουλος, Τσιαμπουρής, Ρότσιος. Στο Β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μπέλλας, Βασιλειάδης, Καραμπαλίκης, Λαγκαδίτης, Τεριάκης, Τοπαλίδης, Δεμίρης, Παύλου, Ζέρκουλης, Ζαμπέτας, Κολοκοτρώνης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (προπονητής Πέτρος Ζερβουδάκης): Μουτάφης, Ντρέλιας, Χαραλαμπόπουλος, Παπιέλα, Ασλάνης, Τζακάκος,  Κατσικογιάννης, Ιωακειμίδης, Μέλλος, Κωνσταντακόπουλος, Μήτσης.
Στην επανάληψη πέρασαν και οι: Σταματάκης, Σεραφείδης, Παύλοβιτς, Χαβέλας, Σαμιόγλου.


VIDEO -






Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου μεταξύ των παλαιμάχων παικτών του Αιγάλεω - Ατρόμητου πριν την έναρξη του φιλικού.







Οι Παλαίμαχοι του Εθνικού με αρχηγό το Κατσικογιάννη και τον Εθνικάρα κ. Γιάννη Μαντζουράνη.









Παρόν στο ΕΑΚ του Αιγάλεω και η μεγάλη μορφή του City o Δημήτρης Εξωμανίδης... Τσαμπουκάς όπως τον ξέραμε...