Νίκη με... απώλειες

Νικηφόρα έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας του το Αιγάλεω καθώς οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 της Ειρήνης Πετρούπολης, ωστόσο πονοκεφαλιάζουν για τους τραυματισμούς των Ναυπλιώτη και Κοντιζά.


Με χαμόγελα αλλά και προβληματισμό ολοκλήρωσε στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του το Αιγάλεω.

Οι «κυανόλευκοι» του Χρήστου Τάσση χωρίς να εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα επικράτησαν με 3-1 της Ειρήνης Πετρούπολης, αλλά την ίδια ώρα οι τραυματισμοί του Κοντιζά και του Ναυπλιώτη πονοκεφαλιάζουν τον τεχνικό της ομάδας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το City έχοντας ήδη εκτός τους Τσαρκάνι, Χιότογλου και τον Λαμπρογιώργο έπαιξε όσο έπρεπε απέναντι στους «κυανοκίτρινους» της Πετρούπολης.

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο και χωρίς να πιάσει ρυθμό παιχνιδιού του Αιγάλεω με γκολ του Κοντιζά πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενο με 1-0.

Στην επανάληψη με πέναλτι του Τζανετάκου το σκορ πήγε στο 2-0, ενώ λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 ξαναμπαίνοντας στον αγώνα.

Ωστόσο το γκολ του Κώτση έγραψε το 3-1 και κάπου εκεί έβαλε τέλος στην υπόθεση νίκη, με τους «κυανόλευκους» να έχουν και άλλες ευκαιρίες για γκολ στο παιχνίδι.

Ντεμπούτο Κούνου

Ντεμπούτο με την φανέλα του Αιγάλεω πραγματοποίησε και ο Καμερουνέζος αμυντικός χαφ Κούνου ο οποίος αντικατέστησε στο 55 τον τραυματία Ναυπλίωτη.

Η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, ωστόσο άπαντες μιλάνε για έναν καλό παίκτη που θα δώσει την απαιτούμενη δύναμη στην μεσαία γραμμή και θα βοηθήσει αρκετά το City στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην Γ Εθνική.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Χ. ΤΑΣΣΗΣ) : Τσαϊλάκης, Ναυπλιώτης (55 Κούνου), Κωνσταντόπουλος Π, Τζαφεράκος (85 Μπάρμπας), Τζωρτζάτος, Κωνσταντόπουλος Κ. (75 Ασημακούλας), Παπαθανασίου, Τζανετάκος ( 45 Πλακάλι), Σταύρου, Κοντιζάς (65 Ευθυμιόπουλος), Κώτση.