X-αράμισε τη νίκη

Η έναρξη του Β γύρου του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής ξεκίνησε όπως ακριβώς και την 1η αγωνιστική του… Αιγάλεω και Περιστέρι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 κατά την 16η αγωνιστική του 6ου Ομίλου και μένουν πίσω πλέον στον βαθμολογικό πίνακα.


Το ντεμπούτο του Μανώλη Παπαδόπουλου δεν ήταν νικηφόρο καθώς το γκολ του Μιχαήλ δεν αρκούσε στο Αιγάλεω προκειμένου να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια μέτρια ομάδα…

Οι πολλές και σοβαρές απουσίες που είχε το Αιγάλεω (Κουτσοδήμος, Στριμμένος, Σταύρου, Τουρνάς) αλλά και τα όσα έχουν διαδραματιστεί μετά τον αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας (αποδέσμευση Σουρλή) στάθηκαν ανασταλτικοί παράγοντες για τη νίκη…

Οι απουσίες στην άμυνα δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα και αυτό φάνηκε στο 14ο λεπτό όταν και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να  αποκτήσουν το προβάδισμα.

Εκεί όπου ο Μπέλλης με δυνατό σουτ εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια του Κοντιζά και με το 0-1 έδωσε το προβάδισμα στους «ροσσονέρι». Μάλιστα στο 26 οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-2 ωστόσο το σουτ του Συρράκου πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κουρεπίνη…

Το Αιγάλεω παρά την ψυχρολουσία προσπάθησε να αλλάξει την ροή του αγώνα. Ο Παυλίδης στο 30 έκανε την σέντρα αλλά δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή ο Μιχαήλ.

Ωστόσο έξι λεπτά αργότερα οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να πετύχουν το γκολ όταν ο Παυλίδης από τα αριστερά έβγαλε νέα σέντρα και ο Μιχαήλ με εξαιρετική κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 38ο λεπτό ο Παυλίδης με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά αντί να τελειώσει την φάση μόνος του έκοψε την μπάλα δεξιά όπου το σουτ του Χρήστο έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη το Περιστέρι μπήκε με περισσότερο διάθεση και στο 56 ο Συρράκος βρέθηκε σε θέση βολής έκανε το σουτ όμως ο Κοντιζάς έδιωξε σωτήρια την μπάλα κρατώντας το 1-1.

Στη συνέχεια το Αιγάλεω απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε προϋποθέσεις για κάτι καλό…

Στο 77 ο Μιχαήλ βρέθηκε απέναντι από τον Τικταπανίδη ωστόσο πριν προλάβει να κάνει το πλασέ τον έκοψαν οι αμυντικοί του Περιστερίου με τους «κυανόλευκους» να ζητάνε πέναλτι.

Το Αιγάλεω έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι στο 88ο λεπτό όταν ο Παπουτσής έφυγε μόνος του από την μεσαία γραμμή βγήκε απέναντι στον Τικταπανίδη, ωστόσο το πλασέ που έκανε υπο την πίεση δύο αμυντικών του Περιστερίου δεν βρήκε στόχο και μοιραία το αποτέλεσμα έμεινε στο 1-1.

Με πολλά λάθη η διαιτησία του Παναγιωτόπουλου, ενώ με πολλές λάθος υποδείξεις και οι επόπτες Πυλαρινός και Τσίκνας που προκάλεσαν αντιδράσεις παικτών και κόσμου.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι στο Αιγάλεω η Αστυνομία έδωσε εντυπωσιακό παρόν...  Ακόμη και σε  αγώνα κεκλεισμένων των Θυρών υπήρξε εκτός γηπέδου μια Διμοιρία των ΜΑΤ και εντός γηπέδου μία δεύτερη των ΥΜΕΤ, καθώς και πολλοί Αστυνομικοί… 

ΑΙΓΑΛΕΩ : Κουρεπίνης, Κοντιζάς, Ναυπλιώτης, Τουρκοχωρίτης, Μπεθάνης (70′ Πολυκρέτης), Κουμπούλης, Παυλίδης, Χρήστο, Τζανετάκος, Μιχαήλ (80′ Παπαναστασίου), Ταμπάκης (46′ Παπουτσής)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : Τιτικανίδης, Πλέστης Π., Βασίλογλου, Μήλιος, Ποστόλης, Χέλμης (30′Παναγόπουλος), Μπόσιος, Πλέστης Χρ. (80′ Σαμπράκος), Συρράκος (90′ Τσαβαλιάς), Μπέλλης, Ηλιάδης